Your Way Paarden Coaching
Team Coaching


Hoe sterk is uw team? Ontdek het tijdens onze teamtraining.

Het succes van een organisatie wordt bepaald door het functioneren van het team op de werkvloer. Het samen overbruggen van problemen en gebruik maken van ieders mogelijkheden is daarbij een onmisbaar element.

Waarom zou deze coach methode nu wel impact hebben op de samenwerking?

Een paard reageert oprecht en zonder vooroordelen. Het mooie van Teamcoaching met paarden is dat ik de reacties van het paard direct vertaal. Dit wordt veel sneller geaccepteerd dan dat collega’s elkaar feedback geven. Zaken komen sneller aan de oppervlakte en worden eerder geaccepteerd waardoor er daadwerkelijk een veranderingsproces en bewustwording op gang komt. Door deze ervaringsgerichte methode komt de boodschap ook echt bij de mensen binnen, heeft het een vele male grotere impact en is het door de eigen ervaring die men opdoet vaak blijvend.

Soms zitten collega’s vast in een (rollen) patroon, en hebben ze dit zelf niet in de gaten. Ze denken dat ze hun best doen, maar op de een of andere manier lukt het maar niet goed om lekker samen te werken.  Door samen te werken met het paard komen onbewuste patronen naar boven, en krijgen ze inzicht in hun eigen handelen naar de ander toe.
Dit werkt eveneens zo voor een heel team. Om samen met het paard een oefening uit te voeren komen dingen naar voren zoals de sterke eigenschappen van een ieder in een team. Waarom doet de ene persoon dit, en de ander dat? En hoe reageert het paard daarop?

Ervaring met paarden is niet nodig, alle oefeningen vinden naast het paard plaats.

Werkwijze:
Teamtrainingen zijn maatwerk, uw vraag bepaald hoe de dag of het dagdeel eruit gaat zien.
Bij een maatwerktraining hoort ook een op maat gemaakte offerte. Het aantal deelnemers, de duur van de training, aanvullende arrangementen ,maar ook mogelijke vervolgdagen zijn bepalend. Een nadere toelichting geven wij graag in een persoonlijk gesprek, dit gesprek is gratis en vrijblijvend.